| Водопада | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Кандис Lovable Admin
Брой мнения : 85 Join date : 19.09.2010 Местожителство : Холивуд
| Заглавие: Водопада Нед Окт 17, 2010 11:10 pm | |
| | |
|
| |
Вероника Полувампири
Брой мнения : 23 Join date : 17.10.2010 Age : 28 Местожителство : Холивуд
| Заглавие: Re: Водопада Пон Окт 18, 2010 12:25 am | |
| Реших да отида до водопада,беше много хубаво място и малко страшно, ако си сам, но аз бях силен характер, щом успях да дойда в Hollywood, съвсем сама, без никой да ми помага.Исках да си намеря нови приятели, и ново начало за мен и моята мечта да стана рали състезател. | |
|
| |
Кандис Lovable Admin
| Заглавие: Re: Водопада Пон Окт 18, 2010 12:56 am | |
| След шопинга отидох на едно от най-тихите места - водопада . Седнах на един камък и се заслушах в шума на падащата вода. | |
|
| |
Вероника Полувампири
| Заглавие: Re: Водопада Пон Окт 18, 2010 12:59 am | |
| Дойде едно момиче, май я бях виждала, но в този голям град можех да видя всеки. -Хей, здравей! Казвам се Вероника, ти? -казах аз.
| |
|
| |
Изабела Yummy Co-Admin
Брой мнения : 123 Join date : 19.09.2010 Местожителство : Hollywood
| Заглавие: Re: Водопада Пон Окт 18, 2010 1:00 am | |
| Сали бе изчезнала някъде из града.Исках да остана сама на тихо и спокойно място.Реших да отида на водопада.Е,не беше чак толкова тихо от падащата вода,но все пак беше приятно.Седнах на един дънер и чух стъпки зад мен. Тъкмо си мислех,че сестра ми хвърка по магазините,а тя била тук... | |
|
| |
Кандис Lovable Admin
| Заглавие: Re: Водопада Пон Окт 18, 2010 1:05 am | |
| -Здравей , Вероника ! Аз съм Сали . Сестра ми бе тук!? -Извини ме за малко ! Казах на Вероника , и отидох до Изабела . -Хей , не се плаши ! Аз съм , сестра ти ! ...... Ред : Вероника , Изи и аз! | |
|
| |
Вероника Полувампири
| Заглавие: Re: Водопада Пон Окт 18, 2010 1:12 am | |
| Май се събрахме много мацки, само дето никоя не носеше ,,портокалов сок''. Имах нужда от напиване, и то много.Тогава ми хрумна нещо: -Защо не отидем, в някой бар, да се напием и да си хванем по някое стилно гадже.-казах това. като се усмихнах дяволито. -Та желаещи-казах аз и се ухилих до ушите. | |
|
| |
Кандис Lovable Admin
| Заглавие: Re: Водопада Пон Окт 18, 2010 1:14 am | |
| -Аз съм за ! -И аз ! -каза Иза -Тогава натам! Извиках аз. ...................... Пишете там! Същия ред! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Водопада | |
| |
|
| |
| Водопада | |
|