Кандис Lovable Admin
Брой мнения : 85 Join date : 19.09.2010 Местожителство : Холивуд
| Заглавие: Други магазини Нед Окт 17, 2010 10:15 pm | |
| Още няколко магазинчета :
TERRANOVA,KENVELO,FOX,Miss Sixty,Alexandro,Paolo Botticheli,Beauty Zone, Tally Weijl,MAD,Seven Seconds,Mango,Benetton,Okaidi,MAD,Swarovski,Adidas,Geox ,DARIS,XIZ,Deichmann.
Последната промяна е направена от Сали на Нед Окт 17, 2010 11:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Кандис Lovable Admin
| Заглавие: Re: Други магазини Нед Окт 17, 2010 10:25 pm | |
| Доведох Кели тук , защото имаше всичко! -Е това е раят на мола!И моят рай ! Казах като малко дете .А тя веднага се втурна към KENVELO. -Ясно ! Тръгнах към магазина . | |
|
Кели Полувампири
Брой мнения : 27 Join date : 17.10.2010 Местожителство : Холивуд
| Заглавие: Re: Други магазини Нед Окт 17, 2010 10:34 pm | |
| Е за мене това е раят на раяйовете-засмях се. -Сали какво ще си вземеш,попитах я докато си избирах дрешки...тръгнах към пробните и ето какво си купих: обувки и много други работи но най-вече това , обърнах се към Сали и тя ме погледна странно,засмях се и казах: -Моя стил е такъв,но това не е важно-усмихнах се и Сали отиде в пробната да се огледа,щом излезе си купи повече работи от мен,а това помислих си бе невъзможно и отново се засмях... | |
|
Кандис Lovable Admin
| Заглавие: Re: Други магазини Нед Окт 17, 2010 10:45 pm | |
| -Какво гледаш ! Гардероба ми е по голям от Белия дом! Засмях се и погледнах една блуза. -Това трябва да го имам ! Погледнах предизвикателно . Взех блузата и отидох в пробната. Като излязох се завъртях няколко пъти и попитах : -Е как изглеждам? | |
|
Кели Полувампири
| Заглавие: Re: Други магазини Нед Окт 17, 2010 11:27 pm | |
| -Прелест-изкрещях аз и се усмихнах,със Сали тръгнахме към другите магазини,където си купихме много дрешки... | |
|
Кандис Lovable Admin
| Заглавие: Re: Други магазини Нед Окт 17, 2010 11:32 pm | |
| Аз останах с тази блуза , но я допълних с дънки .... много дънки . -Охх , изморих се ! Изписках аз след обиколката на последния магазин . | |
|
Кели Полувампири
| Заглавие: Re: Други магазини Нед Окт 17, 2010 11:36 pm | |
| Погледнах Сали и се очудих,че може да е изморена дори и в началото бях съгласна с нея и тръгнахме към изхода.... | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Други магазини | |
| |
|