| Къщата на Изабела и Канди ♥ | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Изабела Yummy Co-Admin
Брой мнения : 123 Join date : 19.09.2010 Местожителство : Hollywood
| Заглавие: Къщата на Изабела и Канди ♥ Нед Окт 17, 2010 4:43 am | |
|
Последната промяна е направена от Изабела на Нед Ное 28, 2010 3:00 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Кандис Lovable Admin
Брой мнения : 85 Join date : 19.09.2010 Местожителство : Холивуд
| Заглавие: Re: Къщата на Изабела и Канди ♥ Пон Окт 18, 2010 3:16 am | |
| С Изабела влязохме у нас. -Качвай се в стаята си , аз ще ти направя супа и чай . Тя тръгна по стълбите към стаята си , а аз почнах да готвя супата и да правя чая. | |
|
| |
Изабела Yummy Co-Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Изабела и Канди ♥ Пон Окт 18, 2010 3:17 am | |
| Когато се прибрахме бях още по-зле.Повдигаше ми се.Отидох в таолетната и се издрайфах. Бавех се около час в таолетната.След като излязох погледнах часовника.Беше 2 без 15. Отидох в стаята на Сали,а тя вече беше заспала. Облякох си копринената нощница и си легнах и аз. | |
|
| |
Изабела Yummy Co-Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Изабела и Канди ♥ Пон Окт 18, 2010 3:18 am | |
| А на шкафчето до леглото ми беше оставена супа и чай. Колко мило от страна на Сали. | |
|
| |
Кандис Lovable Admin
Брой мнения : 85 Join date : 19.09.2010 Местожителство : Холивуд
| Заглавие: Re: Къщата на Изабела и Канди ♥ Пон Окт 18, 2010 3:22 am | |
| След 30 минути супата беше готова. Качих се в стаята на Изабела и почуках на вратата . -Влез! Каза тя и почна та кашля. Аз влязох . -Ето ! По-добре ли си ? Искаш ли шапче ? | |
|
| |
Изабела Yummy Co-Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Изабела и Канди ♥ Съб Окт 23, 2010 3:08 am | |
| Сали ми прекъсна съня,но това не ме бъркаше.Не бях хич добре.Беше ми лошо на стомаха и на главата,а въобще не бях пила много. -Само ми се спи и ми е лошо.Но само не и хапчета!Няма да се натъпкам с хапчета и после да гръмна! - казах го , като се засмях... -Ами аз ще те оставям да спиш.Лека нощ!И дано утре си по-добре. - каза Сали , докато огасяше лампата в стаята ми. -Лека нощ! - казах аз с болен глас,изпих си чая и супата и заспах. | |
|
| |
Саймън Джеферсън Полувампири
Брой мнения : 23 Join date : 22.10.2010 Age : 36 Местожителство : Stara Zagora
| Заглавие: Re: Къщата на Изабела и Канди ♥ Пон Ное 15, 2010 12:36 pm | |
| Момчето благодари за покана на изабела,която остана много доволна от неговото гостоприемство и реши да върне жеста,като го покани у тях.Всъщност нямаше да се бавят много,просто в такива случай трябваше да се облече и гримира и веднага след това щяха да излязат. Двамата бързо стигната и щом влязоха,момечто се обръна към него явно доволно,че си намери компания за излизане: -Заповадай,настанявай се където искаш,добре си ми дошъл-усмихна се тя и му посочи една голяма стая,където да влезе. -Уау,домът ти е супер,типично по холивудски -разсмя се той и като огледа с възторг всичко наоколо,тръгна към гостната. -Не се тервожи,няма да се бавя,а после ще се разберем откъде ще започне нашата разходка-отвърна жизнерадосто тя и тръгна по стълбите,а Саймън се настани удобно в голяма и простора госта стая. | |
|
| |
Изабела Yummy Co-Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Изабела и Канди ♥ Вто Ное 23, 2010 3:54 pm | |
| | |
|
| |
Саймън Джеферсън Полувампири
Брой мнения : 23 Join date : 22.10.2010 Age : 36 Местожителство : Stara Zagora
| Заглавие: Re: Къщата на Изабела и Канди ♥ Вто Ное 23, 2010 11:25 pm | |
| Нямаше си идея колко време беше минало,тъй като с онемяло изражение разглеждаше къщата и всичко наоколо,но когато се обърна едва не се задави от изненада.Пред него в зашеметяваща синя рокля,подчертаваща така изваяната й фигура като на гъзела,прекрасното й лице и усмивката сияеща на лицетой и просто нямаше какво да каже. Не беше експерт в тази област,но гримът определно й отиваше,не беше прекалила и в комбинацията с тоалета,напарво беше ударила десятката. -Съжалявам,малко се отплеснах-дойде на себе си Саймън и като се опита да изглежда по-концентриран,което му беше трудно в момента,пордължи: -Къщата ти е великолепна,имаш перкрасен вкус за мебелите,дизайна и всичко.Ти ли я подерид така или пък някой от твойте роднини?
| |
|
| |
Изабела Yummy Co-Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Изабела и Канди ♥ Съб Ное 27, 2010 4:33 am | |
| Той ме зяпаше все едно бе видял Призрак.Красив Призрак обаче.Но аз съм свикнала с тези погледи. Реших да му отговоря на въпроса: -Да,аз и сестра ми Сали. - усмихнах се. Тя в момента някъде е запрашила.Сигурно по магазините. -Та...ще тръгваме ли? - попитах. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Изабела и Канди ♥ | |
| |
|
| |
| Къщата на Изабела и Канди ♥ | |
|